Info

Hoeveelheden

De producten kan u selecteren in de webshop zelf. Het aantal van deze producten kan u aanpassen in uw winkelwagen, door het aantal de veranderen en op de knop "aanpassen" te klikken, vlak achter het aantal.
De gewichten op de webshop vermeld dienen om een voorafbetaling mogelijk te maken. We doen ons uiterste best om zo juist mogelijke gewichten aan te leveren. Daar dit echter handenarbeid is, zullen er steeds verschillen bestaan. Uw bestelling heeft een garantie van minimum gewicht. Er mag niet meer dan 5% minus gewicht zijn. Is er toch meer minus gewicht, krijgt de klant, bij zijn bestelling cash geld terug, berekend aan de gemiddelde van zijn bestelling. Bij malus gewicht dient de klant niet bij te betalen en nemen wij de malus op ons.

Leveringstermijn

Na het aanmaken van uw bestelling worden uw producten de volgende dag geleverd. Bestellingen geplaatst voor 11.00 uur worden daags nadien bezorgd. U kan bij het bestellen ook uit verschillende dagen kiezen wanneer u uw producten graag geleverd heeft. Let op dat de dag dat u uw levering verwacht, iemand thuis is om aan te nemen.
    Om dinsdag geleverd te krijgen dient u maandag voor 11.00 uur besteld te hebben
    Om woensdag geleverd te krijgen dient u dinsdag voor 11.00 uur besteld te hebben
    Om donderdag geleverd te krijgen dient u woensdag voor 11.00 uur besteld te hebben
    Om vrijdag geleverd te krijgen dient u woensdag voor 15.00 uur besteld te hebben
    Om zaterdag geleverd te krijgen dient u vrijdag voor 11.00 uur besteld te hebben. Opgelet, voor leveringen op zaterdag komt er €2.00 extra bij op de transportkosten!

Bewaring

Onze producten die u aangeleverd krijgt, zijn steeds verse producten. U kan deze best bewaren onder de 4°C. Gevogelte en gemalen producten moet u onder de 4°C bewaren. Gemalen producten kan u best de dag zelf gebruiken, of allerlaatst de dag erop. Indien u de gemalen producten niet direct wil gebruiken kan u deze best invriezen. Vacuüm verpakt vlees, buiten gevogelte kan u 8 dagen bewaren in een koelcel beneden 4°C. Gevogelte echter korter, reken op een 4-tal dagen. Producten die vacuüm verpakt zijn hebben een donkere kleur, bij gebrek aan zuurstof. Vacuüm producten kan u best een half uur op voorhand uit de verpakking halen.
Gerijpt vlees kan donkerder zijn en een iets andere geur hebben. Dit is normaal, rijping doet uw vlees veranderen, dit is het opzet van rijpen.
alle vlees dat vacuüm verpakt is kan u minimaal 6 maanden bewaren in een diepvries van -18°C, of kouder. Gemalen vlees een 2-tal weken, net zoals gezouten producten.

Verpakking

Onze verpakking is speciaal ontworpen om vlees gekoeld te vervoeren. Het verpakkingsmateriaal, in combinatie met het gekoeld vlees en de koelelementen garanderen een perfect transport. Het materiaal lijkt minder efficiënt, doch deze heeft dezelfde isolatie waarde dan 24 mm EPS (piepschuim). Deze materialen kan u nog meermaals zelf gebruiken.

Afleveringsmoment

Wanneer het pakket wordt aangeboden dient er altijd de mogelijkheid te zijn de overdracht te maken. Een tweede aanbieding kan niet wegens de aard van de producten. Indien de levering niet rechtstreeks aan de klant kan geleverd worden, dient deze zelf voor een alternatief te zorgen. Dit alternatief dient op voorhand bij de bestelling vermeld te worden, in een speciaal opmerking kader, bijvoorbeeld, "bij de buren op nr xx, lever op volgend adres xxx, de witte poort naast ons huis is beschikbaar... Het alternatief dient geschikt te zijn om zonder veel moeite bereikbaar te zijn, in de zeer korte nabijheid van uw adres. Indien u dit aangeeft, kunnen wij ook leveren op een ander, door u aangeduid adres. De klant is na het afleveren aan hem, of het alternatief, zelf verantwoordelijk voor de goede bewaring van de levering.

Transportkosten

Producten bij u aanleveren heeft uiteraard ook een kost. Er is de speciale verpakking en het transport op zich. Dat onze speciaal ontworpen verpakking een kostprijs heeft zal u wel begrijpen. We kunnen echter geen risico lopen in verband met voedselveiligheid, daarom deze duurdere verpakking. De firma die het transport verzorgd werkt ook niet gratis. U heeft echter wel het comfort om onze producten bij u thuis geleverd te krijgen zonder veel moeite.
Daarom hebben we volgende regeling getroffen,
       Bestellingen tot 2 kg €15.00 transportkosten
       Bestellingen tussen 2 en 10 kg €9.00 transportkosten
       Bestelingen boven 10 kg €0.00 transportkosten gratis
       Bestellingen geleverd op zaterdag krijgen een extra kost van €2.00, bovenop de andere transportkosten!
       Bestellingen afgehaald in onze winkel zijn uiteraard gratis.

Herkomst

De herkomst van ons vlees kan u op onze site vinden. Wij werken met lokale landbouwers en/of specifieke producenten. Al onze charcuterie wordt ook van dit vlees bereid. Lokaal en (h)eerlijk vlees, doorgetrokken tot in onze charcuterie en gerechten. Voor minder gaan we niet.

Wijzigingen of annulatie

Vooraleer u uw bestelling definitief doorzend dient u goed na te kijken of deze voldoet aan uw wensen. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven kunnen hieraan geen wijzigingen meer gebeuren. Dit laat ons systeem niet toe. Ook annuleren is dan niet meer mogelijk. Kijk dus goed na, alvorens u besteld.

BE0445747563
KAPELSESTRAAT 18
2950 KAPELLEN
België

3236642324